Appareils et accessoires
Cod with Garlic Caramel Sauce
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
cod fillets boneless (approx. 100 g each)4
-
water450 g
-
extra virgin olive oil200 g
-
garlic cloves15
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
fresh spinach leaves300 g
-
fine sea salt⅛ tsp
-
liquid caramel20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
21.7 g
Calories
2437 kJ /
583 kcal
Lipides
51.4 g
Glucides
8.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
WHITE FISH
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Chicken Provencale
1h
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Fish and Herb Parcel
35min
Salmon Tartare
25min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Shrimp Yakisoba
35min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45min
Cod with citrus butter
50min