Versions compatibles
Asian-style rice with eggs and vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
20
g light sesame oil
ou 20 g peanut oil - 100 g onions, cut in halves
- 150 g carrots, cut in large pieces (4 cm)
- 150 g bacon cubes
- 30 g soy sauce
- 2 tsp sugar
-
1
stock cube (for 0.5 l) (optionnel)
ou 1 heaped tsp stock paste, homemade (optionnel) -
350
g white short-grain rice (18-20 minutes cooking time)
ou 350 g white long-grain rice (18-20 minutes cooking time) - 1200 g water
- 400 g mixed vegetables (e.g. broccoli in small florets, frozen green peas, cauliflower in small florets, green beans cut in pieces, courgettes cut in pieces)
- 4 eggs
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1748 kJ / 418 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 15 g
- Fibre
- 4.4 g
Recettes alternatives
Meatballs with tomato sauce
45min
Steamed rice
25 min
Cod with citrus butter
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Tagliatelle with porcini mushrooms
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Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Apple cake
1h
Boiled eggs
20 Min
Pizza Margherita
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Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken garam masala
50min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min