Appareils et accessoires
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Prép. 45min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
-
hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions cut in quarters300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots cut in slices (5 mm)200 g
-
courgettes cut in slices (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen green peas100 g
-
feta cheese cut in small cubes (5 mm)200 g
-
fresh parsley (optionnel) chopped, to garnish2 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
18 g
Calories
2607 kJ /
622 kcal
Lipides
37 g
Fibre
12.4 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Cucumber soup with prawn skewers
35min
Guacamole
10min
Hollandaise sauce
15min
Baked spinach and eggs
35min
Bread stew with tomato and onion
Pas d’évaluation
Sweet beet
15min
Antioxidant detox juice
15min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Beetroot hummus
10min
Soy bolognese
40min