Appareils et accessoires
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
Prép. 30min
Total 1h 40min
6 pieces
Ingrédients
-
Gruyère cheese cut in pieces150 g
-
water200 g
-
olive oil40 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast15 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
salt1 tsp
-
black olives, pitted150 g
-
egg beaten with a little salt1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
14 g
Calories
2457 kJ /
587 kcal
Lipides
41 g
Fibre
2 g
Glucides
42 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Provence on your table
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Garlic (Skin) Salt
1h 55min
Focaccia
3h
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Hummus
5min
Bannock Bread
45min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30min
Focaccia with onions
2h
Dill and feta flatbread
1h 20min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Pita Bread
2h