Appareils et accessoires
Veal in tuna sauce
Prép. 10min
Total 13h
8 portions
Ingrédients
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
38.07 g
Calories
2814 kJ /
675 kcal
Lipides
58.1 g
Glucides
0.05 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Gazpacho
1h 15min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Creamy pea soup
40min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Gazpacho
1h 15min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Emmental Gougères
50min