Appareils et accessoires
Cauliflower Tabbouleh
Prép. 5min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
cauliflower florets625 g
-
red bell peppers in pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
red onions in pieces (2.5 cm/1 in.)85 g
-
tomatoes in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
cucumber peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
balsamic vinegar45 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
406 kJ /
97 kcal
Lipides
5 g
Fibre
3 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Kale Chips
40 Min
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Broccoli Salad
5 Min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10 Min
Creamy courgette soup
25 Min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20 Min
Creamy pea soup
40 Min
Super Quick Broccoli Salad
5 Min