Versions compatibles
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Panna cotta
- unsalted butter, for greasing
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 140 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk
- 2 tsp wasabi paste
- 1 tsp sugar
- 2 tsp yuzu juice (see Tips)
- ½ tsp sea salt
Prawns
- 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
- 60 g yuzu juice (see Tips)
- ¼ tsp xanthan gum
- 5 red grapes, cut into halves, to serve
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1917.5 kJ / 456.5 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 10.8 g
- Lipides
- 38.2 g
- Graisses saturées
- 19.7 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 1036.1 mg
Recettes alternatives
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1hod. 40min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24 Std. 25 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Peaches in white wine syrup
4u.
Globe artichokes with lemon garlic butter
1小时
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Beurre blanc
15 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min