Appareils et accessoires
Shichimi togarashi oysters
Prép. 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
mandarin peel only1
-
chilli powder1 tbsp
-
sansho (see Tips)3 tbsp
-
black sesame seeds1 tbsp
-
white sesame seeds2 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
nori sheets torn into large pieces½ sheet
-
fresh oysters shucked12
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
214.7 mg
Protides
5.8 g
Calories
335.8 kJ /
79.8 kcal
Lipides
4.7 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
2.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Lemon and caper aioli
15min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Prawn wontons
2h
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Sambal oelek
20min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1h
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Lychee sorbet with vodka
8h 15min