Appareils et accessoires
Rueben sandwich sauce
Prép. 5min
Total 5min
400 g
Ingrédients
-
dill cucumbers drained100 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
hard-boiled eggs2
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
Dijon mustard20 g
-
ground white pepper1 pinch
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
tomato ketchup50 g
-
sea salt1 pinch
-
hot chilli sauce20 g
-
sour cream40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 400 g
Sodium
2701.9 mg
Protides
13 g
Calories
7168.8 kJ /
1713.4 kcal
Lipides
174.5 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
28.7 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Baklava Cheesecake
3h 30min
Pears in orange syrup
45min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min
Yellow chicken curry with rice
1h
Dubai pistachio chocolate balls
Pas d’évaluation
Homemade toasted muesli
30min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Mexican corn salad
25min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Caprese omelette
30min