Appareils et accessoires
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prép. 10min
Total 30min
4 pieces
Ingrédients
-
ground cayenne pepper¼ - ¾ tsp
-
cumin seeds¼ - ½ tsp
-
granulated garlic1 ¼ tsp
-
fried shallots1 ¼ tsp
-
black peppercorns¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
sweet paprika1 ¼ tsp
-
smoked paprika1 ¼ tsp
-
raw sugar½ tsp
-
potato oblong, 4-5 cm to fit through feeder tube (see Tip)4
-
vegetable oil to deep fry500 g
-
sauce of choice to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
955.9 mg
Protides
4.9 g
Calories
1201.6 kJ /
287.2 kcal
Lipides
13 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
40.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (TM5)
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peppermint crisp tart
24h 20min
Little mug gingerbread houses
5h 30min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
Apple and spice shrub
48h 35min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9h
Gluten free waffle cones
35min
Beer batter fish
40min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1h 15min
Pizza in Bianco
1h 20min
Cheese and bacon rolls
2h