Mini vegan fruit cakes
TM31 TM5 TM6

Mini vegan fruit cakes

5.0 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 560 g mixed dried fruit
  • 300 g brandy, plus extra for feeding (see Tips)
  • 200 g vegan butter, plus extra for greasing (see Tips)
  • 30 g boiling water
  • 3 tsp flaxmeal (see Tips)
  • 160 g coconut sugar
  • 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
  • 1 tbsp apple sauce
  • 3 tsp apple cider vinegar
  • 160 g wholemeal plain flour
  • 80 g slivered almonds
  • 120 g glacé cherries, cut into quarters
  • 1 tsp baking powder
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp mixed spice
  • 2 pinches sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1308 kJ / 311.4 kcal
Protides
3.4 g
Glucides
46.9 g
Lipides
8.2 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives