Paprika and Lime Brazil Nut Cream
TM6 TM5 TM31

Paprika and Lime Brazil Nut Cream

4.3 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g Brazil nuts, shelled, whole, soaked in water for 4-8 hours, then drained
  • 150 g red peppers, quartered
  • 80 g tomatoes, quartered
  • 55 g freshly squeezed lime juice
  • 120 g olive oil
  • 1 tsp honey
  • 1 tsp smoked paprika
  • 1 tsp herb salt
    ou 1 tsp fine sea salt
  • ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 50 g
Calories
1314 kJ / 314 kcal
Protides
4.6 g
Glucides
5.9 g
Lipides
32.1 g
Graisses saturées
6.5 g
Fibre
2.8 g
Sodium
235 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives