Appareils et accessoires
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Prép. 15min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
771 mg
Protides
23 g
Calories
2730 kJ /
652 kcal
Lipides
33 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ready, Set, Cook!
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
Pas d’évaluation
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Verfrissende Melkdrank
5min
Omelet Caprese
30min
Rijst met kip en champignons
30min
Salade van Kool en Wortel met Feta
Pas d’évaluation
Verse Tomatensoep
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min