Appareils et accessoires
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Prép. 30min
Total 9h
2 stuk
Ingrédients
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
2362.9 mg
Protides
56.7 g
Calories
5271.5 kJ /
1260 kcal
Lipides
55.9 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
19.9 g
Glucides
141.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speltbrood
Pas d’évaluation
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Fruit ijs
5min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Sangria
10min
Minipizza’s
1h 20min
Glutenvrij Brood
3h 20min
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Chocoladetaart met Pistache
Pas d’évaluation