Appareils et accessoires
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Prép. 30min
Total 30h
4 portie
Ingrédients
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2260.5 mg
Protides
39.1 g
Calories
3882.3 kJ /
928 kcal
Lipides
33.5 g
Fibre
15.4 g
Graisses saturées
33.5 g
Glucides
126.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Groentesandwiches
Pas d’évaluation
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Gekruide lamstaart
40min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Groentesticks
Pas d’évaluation
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Pas d’évaluation
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Pasta met crème van pistache
30min