Appareils et accessoires
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Prép. 25min
Total 50min
4 portie
Ingrédients
Dressing
-
bruine suiker150 g
-
witte wijnazijn105 g
-
rode porto70 g
-
zout¼ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olijfolie30 g
-
water1000 g
Hummus
-
peterselie, vers afgeplukt8 stengels
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt450 g
-
water200 g
-
tahin100 g
-
citroensap30 g
-
olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
teentje knoflook1
Champignons en afwerking
-
water30 g
-
champignon de Paris, vers in vieren of achten gesneden, afhankelijk van de grootte300 g
-
olie20 g
-
kerstomaten150 - 200 g
-
zout voor kruiden
-
peper, gemalen voor kruiden
-
rucola40 - 60 g
-
granaatappelpitten voor garnering
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1033 mg
Protides
16 g
Calories
2882 kJ /
689 kcal
Lipides
37 g
Fibre
11.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
76 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Pad Thai
45min
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Mexicaanse limoensoep
40min
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Gyoza met kip en knoflook
45min
Glutenvrij Brood
3h 20min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Pesto met basilicum
5min