Versions compatibles
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g Parmezaanse kaas
- 50 g wit brood, geroosterd
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 2 tl verse dragon
- 600 g water
- 9 snuifjes zout, aan te passen aan de smaak
- 500 g verse groene erwten
- 200 g wortelen, primeur, in de lengte doormidden gesneden
- 70 g sjalotten, doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 190 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 4 visfilets
- 6 snuifjes vers gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- 1 tl mosterd
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2624.3 kJ / 629.3 kcal
- Protides
- 42.5 g
- Glucides
- 29.5 g
- Lipides
- 37.8 g
- Graisses saturées
- 20.3 g
- Fibre
- 10.3 g
- Sodium
- 1152.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Waterzooi van kip
1h
Koninginnenhapje
55 min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13hod.
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Pas d’évaluation
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Pas d’évaluation
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min