Appareils et accessoires
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Prép. 10min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonenasperges, groen in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosjes150 g
-
verse champignons gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (optionnel)1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
611.1 mg
Protides
10.4 g
Calories
1486.2 kJ /
356 kcal
Lipides
7 g
Fibre
11.6 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
71.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij vieren onze eigenheid
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pad Thai
45min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Thaise nachos
Pas d’évaluation
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min