
Appareils et accessoires
Pizza-Burrata
Préparer. 30min
Total 1h 40min
4 stuk
Ingrédients
-
water1470 g
-
verse gist5 g
-
Italiaanse bloem Type 00 en nog wat te bewerken360 gram
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie en een beetje meer voor het invetten60 gram
-
citroensap10 g
-
pecorino in stukken25 g
-
Parmezaanse kaas 25 g fijngehakt en 25 g in plakjes, voor garnering50 gram
-
basilicum, vers geplukt en in fijne reepjes gesneden35 gram
-
teentje knoflook1
-
pijnboompitten geroosterd10 g
-
peper, gemalen½ tl
-
tomaat in stukken150 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt, gehalveerd50 g
-
kerstomaten gevierendeeld70 g
-
rucola20 g
-
burrata uitgelekt, in stukjes125 g
Infos nut. par 1 stuk
Calories
674 kcal /
2820 kJ
Protides
23 g
Lipides
30 g
Glucides
81 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
8 g
Sodium
1294 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
3h 50min
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
1h 30min
Pas d’évaluation
Pas d’évaluation
2h
Pas d’évaluation
3h