Appareils et accessoires
Gevouwen kruidenbrood
Prép. 20min
Total 1h 10min
20 portie
Ingrédients
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
4.1 g
Calories
780.1 kJ /
186.5 kcal
Lipides
7.8 g
Fibre
1.6 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Verfrissende Melkdrank
5min
Tumis Buncis
Pas d’évaluation
Groente-Omeletten
30min
Limoncello-Taart
2h 30min
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Butter Chicken
1h
Groentesticks
Pas d’évaluation
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min