Appareils et accessoires
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonengroene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (optionnel)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
612 mg
Protides
16.8 g
Calories
1897.6 kJ /
453.6 kcal
Lipides
7.8 g
Fibre
14 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
87.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Risottata
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Butter Chicken
1h
Tomaat basilicum spread
5min
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Risottata met kip en champignons
40min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Kip Fricassee met Asperges
1h
Pasta met crème van pistache
30min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min