Appareils et accessoires
Pizza Diavola
Prép. 15min
Total 1h 30min
3 portie
Ingrédients
Deeg
-
water220 g
-
1 tl gerstemoutstroopsuiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist2 tl
-
broodmeel400 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten20 gram
-
zout1 tl
Topping
-
mozzarella in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
150 g salami, pepperoni, gesnedenNapolitaanse salami gesneden150 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen20 gram
-
250 g tomaat, type baby Roma, gehalveerdcherry tomaten in blik gehalveerd250 g
-
zout1 theelepel
-
bloem
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2849.7 mg
Protides
43.6 g
Calories
4162 kJ /
994.7 kcal
Lipides
43.7 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
15.8 g
Glucides
104.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Geode cake
Pas d’évaluation
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Pas d’évaluation
Kimchi
Pas d’évaluation
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Sushi tacos
1h
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation