Appareils et accessoires
Salmorejo
Prép. 10min
Total 10min
6 portie
Ingrédients
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1074.3 mg
Protides
13.6 g
Calories
1799.2 kJ /
430 kcal
Lipides
30.8 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
5.6 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Chicago deep dish-pizza
Pas d’évaluation
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Paëlla
50min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Nasi Goreng
40min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Tiramisu Smoothie
5min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Bouillabaisse
Pas d’évaluation