Appareils et accessoires
Sous-vide octopussalade
Prép. 30min
Total 8h
4 portie
Ingrédients
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
594 mg
Protides
25 g
Calories
1177 kJ /
281 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Pâté in korst
10h
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Vitello tonnato
13h