Appareils et accessoires
Gazpacho
Prép. 10min
Total 1h 15min
6 porties
Ingrédients
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2 g
Calories
616 kJ /
146 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2.4 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Eendenlever
33h
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Pas d’évaluation
Siciliaanse Garnalensalade
40min