Appareils et accessoires
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Prép. 5min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (optionnel) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (optionnel)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
803.2 mg
Protides
11.3 g
Calories
1492 kJ /
356 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
60.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Zalm met rijst en champignons
30min
Pad Thai
45min
Veelzijdige gladde soep
45min
Spaghetti Bolognese
40min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Risottata met kip en champignons
40min