Appareils et accessoires
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Préparer. 40min
Total 3h
8 portie
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2-3 cm)200 g
Lasagne
-
Italiaanse bloem Type 00300 g
-
verse jonge spinazie70 g
-
eieren2
-
olijfolie10 g
Bolognese ragout
-
spek, elk soort in blokjes120 g
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 - 100 g
-
uien gehalveerd150 - 180 g
-
olijfolie25 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)25 g
-
gemengd gehakt (half varkensvlees en half rundvlees)400 g
-
witte wijn, droog70 g
-
tomatenblokjes uit blik250 g
-
water warm70 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tomatenpuree30 g
-
zout1 tl
-
water om te koken
-
olijfolie om te koken1 eetlepel
Béchamel
-
melk500 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken40 g
-
Italiaanse bloem Type 0050 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
nootmuskaat, gemalen (optionnel)2 snuifjes
Montage
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten en als topping
Infos nut. par 1 portie
Calories
549.5 kcal /
2296.9 kJ
Protides
34.5 g
Lipides
28.4 g
Glucides
43.1 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
13 g
Sodium
525 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux