Appareils et accessoires
Sinaasappelcake en chocolade topping
Prép. 15min
Total 1h 15min
6 porties
Ingrédients
-
boter in stukken, en iets meer voor de vorm120 g
-
bloem en iets meer voor de vorm120 g
-
suiker120 g
-
sinaasappels2
-
eieren2
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
donkere chocolade in stukken100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
24.8 mg
Protides
6.5 g
Calories
2049.2 kJ /
491.5 kcal
Lipides
29.3 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
18.8 g
Glucides
46.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savarin
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cholent
Pas d’évaluation
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Pas d’évaluation
Tiramisu
5h 20min
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h
Zweedse worteltaart
2h
Worteltaart
2h
Citroencake
2h
Banketbakkersroom
15min