Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
TM6 TM5

Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten

4.8 (30 évaluations )

Ingrédients

  • 70 g gele ui, in tweeën gesneden
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 takje verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
  • 1 takje verse basilicum, alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering
  • ¼ - ½ verse rode peper, ontpit indien gewenst
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
  • 500 g kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)
  • 250 g room, 35% vet
  • 350 g water
  • 80 g witte wijn
  • 1 el kippenbouillonpasta (zie tips)
  • 250 g pasta, droge type, penne

Infos nut.
par 1 portie
Calories
2954 kJ / 703.3 kcal
Protides
40 g
Glucides
56.8 g
Lipides
33.7 g
Graisses saturées
19.8 g
Fibre
6.6 g
Sodium
885.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives