Appareils et accessoires
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prép. 20min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
daikon 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
stock paste1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
water1500 g
-
piece fresh ginger sliced20 g
-
star anise2
-
cinnamon quill3 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves, thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion/shallot thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
lime cut into wedges, to serve1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (1-2 mm)
-
hoi sin sauce (optional)4 tsp
-
hot chilli sauce (optional)2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
928.8 mg
Protides
18.3 g
Calories
1047.4 kJ /
250.3 kcal
Lipides
11.9 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
4.5 g
Glucides
19.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (TM5)
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken laksa
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Begedil Daging
30min
Salmon and mushroom rice
40min
Chunky guacamole
10min
Beef Rendang
1h 35min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Sunday lamb roast
Pas d’évaluation
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Chilli mussels with risoni
35min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Chilli and cheese nachos
35min