Lamb and barley soup
TM6 TM5 TM31

Lamb and barley soup

4.2 (46 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g lamb, cut into pieces and partially frozen
  • 1 onion, cut into quarters
  • 140 g leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
  • 1 carrot, cut into pieces
  • 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
  • 80 g pearl barley
  • 100 g lamb bones
  • 600 g water
  • 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1644.9 kJ / 391.7 kcal
Protides
27.9 g
Glucides
35.6 g
Lipides
12.7 g
Graisses saturées
4.3 g
Fibre
12.9 g
Sodium
1350.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives