Versions compatibles
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 oz baby red potatoes, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 16 oz water, plus extra to fill a bowl halfway
- 32 oz fresh green beans, ends trimmed
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to season to taste
- 2 oz garlic cloves
- 8 oz leeks, white part only, cut into pieces
- 6 oz unsalted butter, cut into pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 865.5 kJ / 206.9 kcal
- Protides
- 3.1 g
- Glucides
- 16.6 g
- Lipides
- 15.5 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 3.7 g
- Sodium
- 249 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Vegetarian Pizza
1 Std. 40 Min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Light and Fresh Beet Pasta
20 min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Garlic Shrimp
35 Min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Steamed and Grilled Beets
1 Std. 20 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min