Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- water, to fill bowl halfway
- 8 oz turnips, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 6 oz rainbow carrots, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 8 oz golden beets, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 8 oz red beets, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 6 oz sweet potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 8 oz Yukon gold potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 2 oz shallot, halved
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 991 kJ / 236.9 kcal
- Protides
- 3 g
- Glucides
- 25.4 g
- Lipides
- 14.3 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 386.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Avocado Tuna Salad
5min
Champurrado
20min
Chorizo Loaf Cake
45min
Maple Spiced Sweet Cream Coffee
30min
Orange Blossom Honey Fresh Cheese
35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Pumpkin Ice Cream
10h 5min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Cuban Sandwich
17h
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 Std. 15 Min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min