Appareils et accessoires
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
Prép. 25min
Total 168h 35min
8 portions
Ingrédients
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
728 mg
Protides
1.6 g
Calories
130.8 kJ /
31.3 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1h
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1h 20min
Green Shakshuka
40min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Spiralized spicy pickled carrots
Pas d’évaluation
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Carrot top pesto
15min
Basic nut butter
30min
Fresh jalapeño dip
5min
Pears in orange syrup
45min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min