![Magnolia Kitchen pear and ginger loaf Magnolia Kitchen pear and ginger loaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bef23765502d24b82df36c5136f2a379/Derivates/cfac41f660a23fd1ca636cb46b72608ea72e6d2b.jpg)
Versions compatibles
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g salted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 100 g milk
- 100 g ginger syrup (see Tips)
- 2 eggs
- 250 g brown sugar, plus an extra 2 tablespoons to sprinkle
- 350 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 4 pears, peeled; 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)
- 3 - 4 tbsp pure maple syrup, to taste
- Infos nut.
- par 12 portions
- Calories
- 18047.6 kJ / 4297 kcal
- Protides
- 58.3 g
- Glucides
- 677.9 g
- Lipides
- 144.9 g
- Graisses saturées
- 89.3 g
- Fibre
- 30.2 g
- Sodium
- 2139 mg
Recettes alternatives
Breakfast fruit bars
1 Std. 20 Min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Sabrina's honey bush bars
40p
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Magnolia Kitchen brownies
1 Std. 10 Min
Cinnamon buns
3h 5min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min