Appareils et accessoires
Milk jellies with poached stone fruit
Prép. 50min
Total 5h
6 portions
Ingrédients
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges)150 g
-
honey40 g
-
cinnamon quill broken into pieces1
-
whole cloves2
-
cardamom pods crushed3
-
water100 g
-
fresh plums or 6 apricots, stones removed5
-
milk500 g
-
raw sugar2 tbsp
-
gelatine powder2 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
39.8 mg
Protides
4.6 g
Calories
820 kJ /
195.2 kcal
Lipides
9.1 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
24.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Apple sauce
20 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Dessert dukkah
1 godz.
Spiced apple liqueur
168 godz. 10 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Almond thins
25 min
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min