Appareils et accessoires
Spiralized tortilla
Prép. 20min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
floury potato peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube500 - 600 g
-
onion cut in halves120 g
-
extra virgin olive oil plus an extra 4-5 tbsp to fry40 g
-
eggs6
-
sea salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
482.4 mg
Protides
9.5 g
Calories
1305.4 kJ /
312 kcal
Lipides
22.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
18.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Pas d’évaluation
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Salted Caramel Ice Cream
Pas d’évaluation
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Chinese egg noodles
1h
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h
Pinsa
29h
Portuguese-style crème brûlée
25min
Gnocchi tricolore
35min
Dubai pistachio tiramisu
Pas d’évaluation
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Gluten free bread rolls
2h 30min