Mushroom Taco Filling
TM5 TM6

Mushroom Taco Filling

4.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 115 g white onion, cut into pieces
  • 2 garlic clove
  • 1 tsp oregano, dried
  • ½ tsp cumin, ground
  • ½ tsp paprika
  • 15 g vegetable oil
  • 285 g white button mushroom, fresh, sliced
  • 285 g portobello mushroom, fresh, gills removed, cut into pieces (5 cm/2 in.)
  • 1 serrano chilli, or jalapeno, stem removed, deseeded, thinly sliced (see Tip)
  • 115 g vegetable broth
  • 60 g tomato sauce (Spanish)
  • 1 tablespoon salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
730.7 kJ / 174.6 kcal
Protides
6.2 g
Glucides
31.1 g
Lipides
4.6 g
Graisses saturées
0.8 g
Fibre
5.7 g
Sodium
534.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives