Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche

Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche

4.7 11 évaluations
Préparer. 15min
Total 1h 20min
12 slices

Ingrédients

Salmon Terrine
  • fresh dill thick end of stalks removed
    25 g
  • fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (5-6 cm)
    500 g
  • smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)
    2
  • cream cheese
    200 g
  • double cream
    100 g
  • medium eggs
    2
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • prawns, raw, peeled, deveined
    100 g
  • olive oil for frying
Peppered Crème Fraîche
  • sour cream
    120 g
  • crème fraîche
    200 g
  • pickled green peppercorns rinsed
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Infos nut. par 1 slice

Calories 312 kcal / 1307 kJ
Protides 14.4 g
Lipides 27.5 g
Glucides 1.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...