Appareils et accessoires
Glutenvrije quiche Lorraine
Prép. 30min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingrédients
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
575.7 mg
Protides
9.5 g
Calories
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Lipides
24.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
12.3 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Pas d’évaluation
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Lolly's met aardbeien
Pas d’évaluation
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Lactosevrije tiramisu
Pas d’évaluation
Advocaat
10min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h