Appareils et accessoires
Glutenvrije quiche Lorraine
Prép. 30min
Total 1h 30min
8 sneetjes
Ingrédients
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 sneetje
Sodium
575.7 mg
Protides
9.5 g
Calories
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Lipides
24.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
12.3 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Pas d’évaluation
Baklava kaastaart
Pas d’évaluation
Zalm mozaïek
Pas d’évaluation
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Crème karamel (flan)
5h 30min
Hornazo
Pas d’évaluation
250 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Lamsspiesjes
Pas d’évaluation
BBQ-saus
20min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation