Appareils et accessoires
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Prép. 15min
Total 1h 15min
12 porties
Ingrédients
Deeg
-
water lauw400 g
-
suiker½ tl
-
verse gist40 g
-
glutenvrij witte bloem500 g
-
psylliumvezels2 tl
-
olijfolie15 g
-
zout½ tl
-
olijfolie3 el
-
groene olijven, ontpit100 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gedroogde tomaten in olie100 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 el
-
mozzarella in kleine blokjes gesneden100 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 12 porties
Sodium
4660.8 mg
Protides
102.4 g
Calories
12978.4 kJ /
3101.9 kcal
Lipides
125.6 g
Fibre
87.1 g
Graisses saturées
25.2 g
Glucides
452.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Batbout met kaas
30min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Pompoen Chai Latte
20min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Pas d’évaluation
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Familie kip galette
1h 55min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Soba noodle mee goreng
40min