Appareils et accessoires
Zalmvlecht
Prép. 20min
Total 2h 20min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (optionnel) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
535.8 mg
Protides
13.7 g
Calories
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Lipides
16.8 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers met een twist
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Komkommersalade met dille
10min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Tzatziki
20min
Vanillesuiker
72h
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Citroenmeringuetaart
2h 30min