Appareils et accessoires
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Prép. 25min
Total 5h 15min
8 porties
Ingrédients
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (optionnel)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1711.7 mg
Protides
49.5 g
Calories
2666 kJ /
637.2 kcal
Lipides
20.2 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
64.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Tijd om te grillen!
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Eiersalade met curry
1h 30min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Pas d’évaluation
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h