Versions compatibles
Herby potato salad with crisp topping
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Vinaigrette
- 1 tsp Dijon mustard
- 90 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Potato salad
- 500 g water
- 1000 g new baby potatoes, cut into quarters
- 4 spring onions/green onions, trimmed and cut into pieces
- 7 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 7 sprigs fresh chives
Mayonnaise
- 200 g extra virgin olive oil
- 1 egg
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Crispy topping
- extra virgin olive oil, to shallow fry
- 2 tbsp pickled capers, drained and dried
- 4 garlic cloves, thinly sliced
- 2 tbsp flaked almonds
Assembley
- 60 g rocket leaves
- 12 cornichons, baby, cut into halves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2530.5 kJ / 604.8 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 33.8 g
- Lipides
- 50.6 g
- Graisses saturées
- 7.9 g
- Fibre
- 5.2 g
- Sodium
- 201.2 mg
Recettes alternatives
Zucchini cheddar slice
45min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 Min
Irish soda bread
45min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Harissa yoghurt dressing
5 Min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Mexican corn salad
25min
Apple cider dressing
5 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min