![Pearl Barley and Chicken Salad Pearl Barley and Chicken Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bfc56497da7bb9bc450c1ff5b16506dc/Derivates/eb488a568b2e1d1800fa6c191482202fddcb756a.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in strips (approx. 2 cm thick)
- 4 Tbsp soy dressing, homemade (see tip)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 200 g pearl barley
- 750 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 120 g red cabbage, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 2 Tbsp furikake seasoning, homemade (see tip)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2241.1 kJ / 535.6 kcal
- Protides
- 27.8 g
- Glucides
- 46.1 g
- Lipides
- 28.6 g
- Graisses saturées
- 5.5 g
- Fibre
- 10.9 g
- Sodium
- 1128.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1ч. 30 мин.
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1ч. 20 мин.
Lentil Curry Stew with Chicken
8 Std. 35 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 мин.
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 мин.
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min