
Appareils et accessoires
Satay Tofu Kebabs
Préparer. 15min
Total 1h 5min
4 portions
Ingrédients
-
crunchy peanut butter150 g
-
fresh coriander leaves plus extra roughly chopped for garnishing10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
water40 g
-
light soy sauce15 g
-
limes freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving3
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
garlic clove1
-
firm tofu patted dry, cut in pieces (4 cm)500 g
-
red onions cut in wedges100 g
-
courgettes cut in pieces (4 cm)150 g
-
cherry tomatoes100 g
-
button mushrooms halved if large120 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
460 kcal /
1924.7 kJ
Protides
31 g
Lipides
30.5 g
Glucides
26.9 g
Fibre
8 g
Graisses saturées
5.5 g
Sodium
170.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Plant-based Around the World
15 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande