Appareils et accessoires
Spanish Tortilla
Prép. 30min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, cut in pieces (4 cm)600 g
-
eggs (approx. 8 medium or 6 large eggs)440 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white onions quartered200 g
-
olive oil200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
288.1 mg
Protides
9.6 g
Calories
1197 kJ /
286 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
3.9 g
Glucides
13.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Sun-Sational Savings
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Versatile Smooth Soup
45min
Neapolitan Pizza
9h
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Zoodles with Broccoli Pesto
Pas d’évaluation
Pasta alla Nerano
40min
Soft Fresh Cheese
15h 20min
Yoghurt Cake
1h
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4h 55min
Calzone Napoletano
1h 40min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h