Appareils et accessoires
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
Prép. 25min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
vegetable oil for greasing
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces that fit in feederParmesan cheese cut in pieces that fit in feeder80 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
double cream150 g
-
ground black pepper½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
3521.3 mg
Protides
44.5 g
Calories
5475.6 kJ /
1308.7 kcal
Lipides
77 g
Fibre
14.3 g
Graisses saturées
47.7 g
Glucides
115.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Snowdrop Cocktail
1h 10min
Salmon Fishcakes
1h 50min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15min
White Long-grain Rice
35min
Browned Onions (200 g)
25min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Beetroot salad
10min
Allergen Free White Sauce
10min
Jersey Royal Potato Salad
40min
Broccoli and Apple Salad
5min