Chicken and Pear Pie
TM6 TM5

Chicken and Pear Pie

4.7 (19 évaluations )

Ingrédients

Gluten Free Pastry

  • 160 g unsalted butter, chilled, plus extra for greasing
  • 140 g rice flour
  • 70 g arrowroot flour
  • 90 g cornflour, plus extra for dusting
  • ¼ tsp sea salt
  • 2 tsp xanthan gum
  • 1 egg
  • 1 tsp cider vinegar
  • 40 g water, chilled

Chicken and Pear Filling

  • 2 garlic cloves
  • 1 leek, white part only, cut in pieces
  • 50 g unsalted butter
  • 600 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in cubes (3 cm)
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp ground black pepper
  • 50 g water
  • 2 - 3 Tbsp cornflour
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see tip)
  • 50 g white wine
  • 150 g pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut in cubes (2 cm)
  • 50 g whipping cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2386 kJ / 568 kcal
Protides
14.5 g
Glucides
38.2 g
Lipides
39.8 g
Fibre
1.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives