Appareils et accessoires
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Prép. 15min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
hearts of romaine lettuce leaves halved to fit in feeder tube5 oz
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed21 ½ oz
-
walnut oil1 tbsp
-
crumbled blue cheese divided4 oz
-
toasted hazelnuts chopped, divided2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
460.9 mg
Protides
10.5 g
Calories
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Lipides
22.1 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
25.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Pas d’évaluation
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Dairy Free Tzatziki
15min
Hummus
10min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Shrimp Mousse
35min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Oatmeal
15min